اخبار و مقالات

Loading_saa Loading_saa

دومین همایش ملی مدیریت مصرف آب با رویکرد کاهش هدر رفت و بازیافت با حضور مدیران و مسئولین محترم کشور در روزهای 19 و 20 آذرماه در سالن همایش دانشگاه تهران برگزار گردید و مورد استقبال دانشجویان و حضار محترم شرکت کننده در این همایش ملی گردید.

اهداف برگزاری این همایش:

  • ایجاد فضای تعامل و هم ­اندیشی علمی بین محققان، اندیشمندان، کارشناسان و مدیران در حوزه­ مدیریت مصرف، هدررفت و بازیافت آب
  • دعوت از اساتید، دانشمندان، سیاستگذاران، کارشناسان و مدیران مرتبط با حوزه مهندسی آب و ایراد سخنرانی­های علمی توسط آنها، تبادل نظر، بازدیدهای علمی و ...
  • ارائه آخرین دستاوردهای علمی و تجربی در عرصه­ های مختلف مهندسی آب مرتبط با موضوع همایش
  • جلب توجه مسئولین کشور (سیاستمداران، قانون­گذاران و تصمیم گیرندگان) به اهمیت مدیریت مصرف، هدررفت و بازیافت آب و لزوم توجه به بحران آب در سالهای اخیر و ارائه راهکارهای اساسی و مدیریت بهینه مصرف آب در بخش­های مختلف کاهش هدررفت و بازیافت آب در کشور
  • برگزاری نشست­های تخصصی، کارگاه­های آموزشی و نمایشگاه جانبی و ...

بیشتر بدانید

نمایشگاه کار صبح روز سه شنبه 28 آبان ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با حضور ریاست محترم دانشگاه تهران و سایر مدیران، معاونین و کارشناسان محترم افتتاح گردید و با حضور دانشجویان و سایر فارغ التحصیلانی که در جستجوی موقعیت شغلی می باشند برگزار گردید.

بیشتر بدانید

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با تجربه ای که در سالیان گذشته در زمینه ارائه خدمات در حوزه مدیریت سرمایه انسانی کسب نموده است و با ایجاد دفتر ارتباط با صنعت و مرکز اشتغال دانشگاه تهران و با توجه به نیازسنجی و احساس نیازی که در به کارگیری سرمایه انسانی توسط سازمان ها و شرکت های گوناگون بدان دست یافته است اقدام به برگزاری نمایشگاه کار نموده است.

بیشتر بدانید

فرونشست عبارت است از فرورریزش و یا نشست سطح زمین که به علت های متفاوتی در مقیاس بزرگ روی می دهد. به طور معمول این اصطلاح به حرکت قائم رو به پایین سطح زمین که می تواند اندکی افقی نیز باشد، گفته می شود. این تعریف پدیده هایی همچون زمین لغزش ها را به دلیل اینکه دارای حرکت افقی قابل توجهی است و همچنین نشست در خاک های دستی، که دارای مکانیزم متفاوتی می باشد شامل نمی شود.

بیشتر بدانید

برق گرفتگی

1398/07/22

به دنبال استفاده روز افزون از انرژی الکتریسیته و گسترش کاربرد آن در زندگی روزمره، کمابیش در رابطه با برق گرفتی شنیده ایم، که البته دلیل اصلی آن رعایت نشدن اصول ایمنی و استانداردهای لازم در این زمینه هست که گاهی منجر به بروز حادثه در اطراف مان می شود. در اینجا قصد داریم به این مطلب بپردازیم که در هنگام برق گرفتگی، در حقیقت چه اتفاقی در بدن انسان می افتد و چه آسب هایی می تواند به بدن ما برساند.

بیشتر بدانید

عکس های بازدید از غرفه شرکت سنجش افزار آسیا در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران

بیشتر بدانید

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

  • تاریخ : 8 الی 11 مهر ماه 1398
  • ساعت بازدید : 9:00 الی 17:00
  • غرفه : سالن خلیج فارس، طبقه اول، غرفه 961، شرکت سنجش افزار آسیا

بیشتر بدانید

گاز طبیعی ماده ای بی رنگ و بی بو می باشد که در صورت نشت و مخلوط شدن با هوا، قابل انفجار و بسیار خطرناک است. جهت راحت شدن تشخیص نشت آن با افزودن مواد شیمیایی خاصی به نام بودارکننده ها آن را بودار می کنند. در این رابطه حداقل سطح بو توسط مؤسسات مختلف تعیین شده است، ولی در حالت کلی گاز طبیعی باید آنقدر بودار شود که یک شخص با بویایی متوسط بتواند موقعی که مقدار گاز در هوا به یک پنجم حداقل قابلیت اشتعال رسید به راحتی آن را تشخیص دهد.
مواد بودار کننده گاز طبیعی، معمولا پایه گوگردی دارند و متعلق به یک دسته از مواد شیمیایی به نام اورگانو سولفورها هستند. عمده ترین بودار کننده های گاز طبیعی مرکاپتان ها می باشند که ترکیبات گوگرددار آلی با فرمول عمومی RSH می باشند. مرکاپتان ها موادی به شدت بدبو هستند و آستانه بوی آن ها از سایر مواد بسیار پایینتر است.

بیشتر بدانید

حذف کدورت، از سه جنبه زیبا شناسی، گرفتگی فیلترها و گندزدایی دارای اهمیت است. به دلیل وجود ارتباط بین کدورت و بعضی از مشخصه های میکروبی از جمله کیست ژیاردیالامبلیا، کدورت به عنوان شاخصی غیر مستقیم در تعیین راندمان حذف یا میزان حضور این عوامل در نظر گرفته می شود.

کدورت آب معیاری برای میزان جذب یا پراکندگی نور، در اثر وجود ذرات معلق و کلوئیدی در آب است که می تواند علاوه بر بد کردن ظاهر آب باعث انسداد در مجاری انتقال آب و نشان دهنده غیر سالم بودن آب (البته به صورت غیر مستقیم) باشد. وجود کدورت در آب می تواند مانع ضدعفونی کردن مناسب آب و حذف پاتوژن ها (میکروب های بیماری زا) شود.

قسمت عمده کدورت در آب های سطحی، ناشی از فرسایش مواد کلوئیدی نظیر خرده سنگ ها، خاک رس، اکسیدهای فلزی ناشی از فرسایش خاک و مجاورت منابع آب با فعالیت های صنعتی است. کدورت با جذب نور، مانع عبور نور از آب می شود بر همین اساس کدورت را بعنوان یک عامل غیر مستقیم آلودگی آب می شناسند. مطالعات نشان می دهد فرسایش خاک در نزدیکی منابع آب های سطحی و وقوع سیلاب دو عامل اصلی کدورت آب های آشامیدنی در ایران هستند.

بیشتر بدانید

در این ویدئو خواهیم دید که کنتورهای الکترومغناطیسی به چه شکلی کار می کنند. این نوع کنتور را می توان در هر شرایط و برای هر نوع سیالی با سایز های مختلف لوله استفاده نمود.

بیشتر بدانید