به نقل از شبکه های خبری ازبکستان، نشست هایی بین مسئولان وزارت آموزش عالی، علوم و نوآوری ازبکستان و کار آفرینان ایرانی برگزار شد. در این نشست ها شرکت سنجش افزار آسیا، شرکت الکترونیک افزار آزما، گروه ESFA و شرکت اطلس توربین پارس از ایران شرکت داشتند. در این دیدارها، پیرامون تولید مشترک تجهیزات شبکه برق در ازبکستان گفتگو کردند. همچنین امکان تولید مشترک کنتورهای برق هوشمند در ازبکستان و امکان نوسازی سیستم نظارت بر شبکه های برق ازبکستان مورد بررسی قرار گرفت.
دوازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس، 19 تا 22 اردیبهشت ماه 1402 با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور، ۷۰ هزار مخاطب فعال در حوزه کسب و کار، ۱۵۰ سرمایه گذار و بیش از ۲۰ رویداد و بخش جنبی برگزار گردید.
نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس 2023
بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری در کشور
زمان: 19 الی 22 اردیبهشت ماه 1402
ساعت بازدید: 10:00 الی 18:00
غرفه: غرفه شماره 210، سالن شماره 2
غرفه مجازی:
https://saa.inotex.com
آدرس: آزاد راه تهران - پردیس، خروجی اول بعد از عوارضی اصلی، بعد از دانشگاه آزاد پردیس، پارک فناوری پردیس
مدیریت انرژی برق سیستمی از دستگاه های الکترونیکی و نرم افزار است که توسط اپراتورهای شبکه های برق برای نظارت، کنترل و بهینه سازی عملکرد سیستم تولید یا انتقال استفاده می شود. همچنین، می توان از آن در سیستم های مقیاس کوچک مانند شبکه محلی نیز استفاده کرد.
تئودور پاراسکواکوس در سال 1972 در حین کار با بوئینگ در آلاباما، یک سیستم مانیتورینگ با سنسور را توسعه داد که با روش انتقال دیجیتال از آن برای سیستم هشدار امنیتی، آتش سوزی، پزشکی و همچنین قابلیت خواندن کنتور استفاده می کرد. این فناوری برگرفته از سیستم شناسایی خودکار خط تلفن بود که به نام Caller ID شناخته می شود. Paraskevakos دو سال بعد حق اختراع آن را از ایالات متحده دریافت کرد. او در سال 1977، Metretek، Inc را راه اندازی کرد که اولین کنتورهای هوشمند را توسعه داد و تولید کرد. از آنجایی که این سیستم قبل از اینترنت توسعه یافته بود، Metretek از مینی کامپیوتر IBM سری 1 استفاده کرد.
جناب آقای دکتر علی اکبر محرابیان وزیر محترم نیرو طی برگزاری مراسمی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، به همراه آقای دکتر سید محمد مقیمی ریاست دانشگاه تهران، آقای دکتر علی اسدی ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، معاونین محترم و سایر مسئولان از شرکت های دانش بنیان و محصولات طراحی و تولید شده در راستای مدیریت انرژی کشور، صبح روز یکشنبه 14 اسفند ماه در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید نمودند.
نرم افزار قرائت کنتور آب، نرم افزاری مبتنی بر وب است که با انطباق پذیری، مدیریت اطلاعات ورودی و نیز یکپارچه سازی و دسته بندی آن ها، نیازهای مختلف کاربران را در جهت دسترسی به اطلاعات مشترکین فراهم می سازد.
مدیریت داده های کنتور (MDM مخفف Meter Data Management) به نرم افزاری گفته می شود که ذخیره سازی و مدیریت داده ها را برای مقادیر زیادی از داده های تحویل شده توسط سیستم های اندازه گیری هوشمند انجام می دهد. این داده ها عمدتا شامل مقدار مصرف مشترکین و رویدادهایی است که از سرورهایی که مجموعه داده ها را در زیرساخت های اندازه گیری پیشرفته (AMI) یا سیستم های خودکار قرائت کنتور (AMR) مدیریت می کنند، وارد می شوند. MDM یک جزء در زیرساخت شبکه هوشمند است که توسط شرکت های سرویس دهنده ارائه می شود. MDM شامل تحلیل داده های کنتور می باشد، تحلیل داده های جمع آوری شده از کنتورهای هوشمند الکتریکی که مصرف انرژی الکتریکی را ثبت می کنند.
صبح روز دوشنبه 11 مهر ماه نخستین "نمایشگاه تخصصی ارائه محصولات نوآورانه و فناورانه 1401"، با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر محترم نیرو، مدیران ارشد و متخصصین صنعت برق در محل پژوهشگاه نیرو آغاز به کار کرد.
AMI مخفف Advanced Metering Infrastructure به سیستم هایی اطلاق می شود که مصرف انرژی را اندازه گیری، جمع آوری و تجزیه و تحلیل می کنند و با تجهیزات اندازه گیری مانند کنتور برق، کنتور گاز و کنتور آب، بنا به درخواست یا بر اساس برنامه زمانبندی شده، ارتباط برقرار می کنند. این سیستم ها شامل سخت افزار، نرم افزار، ارتباطات، نمایشگرها و کنترل کننده های مصرف انرژی مشترک، سیستم های ارتباط با مشتری، نرم افزار مدیریت داده های کنتور و سیستم تجاری تامین کننده انرژی هستند.
تمامی حقوق این سایت به شرکت سنجش افزار آسیا تعلق دارد.