Loading_saa Loading_saa

در قسمت پایانی به هادی ها، پایه ها، مقره ها، یراق آلات خطوط هوایی شبکه های توزیع، کنسول ، کراس آرم و آرایش پایه ها، محاسبات الکتریکی خطوط هوایی، حریم خطوط هوایی شبکه های توزیع، محاسبات مکانیکی خطوط هوایی توزیع، مسیریابی و نقشه برداری خطوط هوایی توزیع می پردازیم.

بیشتر بدانید

در قسمت قبل به مقایسه سیستم های زمینی و هوایی، صرفه اقتصادی، مشکلات اجرایی، تعمیر و عیب یابی، حفظ زیبایی محیط و حریم ها و حادثه آفرینی و ایمنی پرداختیم. در این قسمت به توضیح پیرامون توسعه شبکه های توزیع، خطوط فشار متوسط (ولتاژ اولیه)، خطوط فشار ضعیف (ولتاژثانویه)، پست ها (ایستگاه های) توزیع می پردازیم.

بیشتر بدانید

 در قسمت قبل به بررسی شبکه های توزیع، انواع مدارها و پست های فوق توزیع، ساختار فیدرهای سیستم توزیع و سطوح ولتاژ شبکه های توزیع پرداختیم. در این قسمت به مقایسه سیستم های زمینی و هوایی، صرفه اقتصادی، مشکلات اجرایی، تعمیر و عیب یابی، حفظ زیبایی محیط و حریم ها و حادثه آفرینی و ایمنی خواهیم پرداخت.

بیشتر بدانید

یکی از مهمترین اجزاء یک سیستم مدرن مدیریت انرژی در شرکت های برق، فرآیند تخمین حالت سیستم قدرت براساس اندازه گیری کمیات آن در زمان واقعی می باشد. حالت سیستم قدرت براساس مجموعه ای از مقادیر مؤلفه مثبت ولتاژ که از شین های شبکه بطور همزمان تهیه می شوند تعریف می گردد.
فناوری تخمین حالت که در حال حاضر استفاده می گردد در سال 1960 ایجاد شده و بر اساس کمیات اندازه گیری شده غیرسنکرون عمل می نماید. برای تخمین حالت سیستم می باید تعداد زیادی معادلات غیر خطی بصورت بهنگام حل شوند. اما بواسطه نرخ پائین اسکن اطلاعات و سرعت کم محاسبات، فناوری حاضر قادر به تهیه اطلاعات بهنگام درباره وضعیت دینامیکی سیستم قدرت نمی باشد.

بیشتر بدانید

در قسمت قبل در رابطه با آشنایی با شبکه های توزیع، لزوم توجه و آشنایی با توزیع انرژی الکتریکی و پیشرفت سیستم های توزیع صحبت نمودیم. در این قسمت به بررسی شبکه های توزیع، انواع مدارها و پست های فوق توزیع، ساختار فیدرهای سیستم توزیع و سطوح ولتاژ شبکه های توزیع خواهیم پرداخت.

بیشتر بدانید

خلاصه ای از فرآیند تولید سنسور کنتور هوشمند الکترومغناطیسی آب که در کارخانه شرکت سنجش افزار آسیا درحال تولید می باشد.

بیشتر بدانید

صنعت برق یکی از حیاتی ترین صنایع یک کشور به حساب می آید. در این میان، شبکه های توزیع انرژی الکتریکی، محل تلاقی مشترکین صنعت برق می باشد و اشکالات سیستم توزیع در این صنعت، از دید مصرف کنندگان، مشکل کلیه صنعت برق قلمداد خواهد شد. توسعه روز افزون، عدم پیش بینی صحیح این روند و عقب ماندگی تکنولوژی، همواره مشکلاتی را در سیستم توزیع انرژی الکتریکی به همراه داشته است. با توجه به اینکه 35 درصد از سرمایه گذاری های صنعت برق، به بخش توزیع مربوط است و عدم طراحی صحیح، هدایت سیستم بدون برنامه ریزی و تعیین اهداف بدون کنترل پروژه ها، موجبات اعمال ضرر به سرمایه ملی، اتلاف انرژی وعدم رضایت و بدبینی مشترکین را به دنبال داشته است، بنابراین لزوم آموزش و انتقال دانش، نوآوری، رعایت نکات فنی و استانداردها، نظارت، کنترل و ارزیابی در سیستم های توزیع شدیداً احساس می شود

بیشتر بدانید

خلاصه ای از فرآیند نصب کنتور هوشمند آب الکترومغناطیسی کشاورزی

بیشتر بدانید

یکی از بزرگترین چالش هایی که صنایع مختلف امروزه با آن مواجه هستند طراحی یک زیر ساخت، مطابق با نیازهای ارتباطی در حال رشد صنعتی است. شبکه های صنعتی، پلتفرم های ناهمگون ارتباطی هستند که در طول زمان برای تأمین نیازهای چند جانبه کاربران آن تکامل یافته اند. علاوه بر ارائه یک زیر ساخت شبکه مرکزی، شبکه صنعتی همچنین باید نیازهای ارتباطی تجهیزات جدیدی را که به شبکه اضافه می شوند را نیز تأمین کند. در این مقاله ما به نگاهی به نقش شبکه موبایل در شبکه های صنعتی انداخته و در مورد راهکارهای انتخاب یک شبکه صنعتی موبایل بحث خواهیم کرد.

بیشتر بدانید

نگاهی به سیستم قرائت کنتور AMI

بیشتر بدانید