12/28/2021
0
LTE مخفف Long Term Evolution به معنی "تکامل بلند مدت" می باشد. زمانیکه تکنولوژی 4G معرفی و ارائه گردید، سرویس دهندگان اینترنت 4G نتوانستند سرعت معرفی شده 4G را به مصرف کنندگان ارائه نمایند. به همین دلیل اینترنت 4.5G یا LTE معرفی گردید که در این تکنولوژی نسبت به 4G تغییراتی در فرکانس و پهنای باند اعمال گردید و سعی شد تا مصرف کنندگان تجربه سرعت و کیفیت بالاتری را تجربه نمایند.
LTE-TDD مخفف Long-Term Evolution Time-Division Duplex به معنی "تکامل بلند مدت تقسیم زمان دوتایی" فناوری مخابراتی 4G و استانداردی است که توسط شرکت هایی از جمله China Mobile، Datang Telecom، Huawei، ZTE، Nokia و... توسعه یافته است.
LTE-FDD مخفف Long-Term Evolution Frequency-Division Duplex به معنی "تکامل بلند مدت تقسیم فرکانس دوتایی" می باشد.
دو تفاوت عمده بین LTE-TDD و LTE-FDD وجود دارد:
در حالی که LTE-FDD از فرکانس های جفتی برای آپلود و دانلود داده ها استفاده می کند، LTE-TDD از یک فرکانس منفرد استفاده می کند که بین دانلود و آپلود داده ها در طول زمان متناوب می شود. نسبت بین آپلودها و دانلودها در یک شبکه LTE-TDD را می توان به صورت پویا تغییر داد، بسته به اینکه آیا داده های بیشتری باید ارسال یا دریافت شوند. LTE-TDD و LTE-FDD روی باندهای فرکانسی متفاوتی کار میکنند، LTE-TDD در فرکانسهای بالاتر بهتر کار میکند و LTE-FDD در فرکانسهای پایینتر، عملکرد بهتری دارد. فرکانس های مورد استفاده برای LTE-TDD از 1850 مگاهرتز تا 3800 مگاهرتز می باشد که با چندین باند مختلف استفاده می شود. دسترسی به طیف LTE-TDD عموماً ارزانتر است و ترافیک کمتری دارد. علی رغم تفاوت هایی که در نحوه مدیریت انتقال داده ها توسط دو نوع LTE وجود دارد، 90% فناوری اصلی شان مشترک می باشد و این امکان را بوجود می آورد تا مودم ها بتوانند از هر دو نسخه LTE استفاده کنند.
سرعتی که مصرف کنندگان شبکه LTE تجربه می نمایند تا 50Mbps می باشد که سرعت دانلود 6.25MB در ثانیه را فراهم می نماید. این درحالی است که سرعت شبکه LTE در تئوری 300Mbps می باشد. جهت بهبود و افزایش سرعت، با افزایش قابلیت های جدید شبکه بی سیم، فناوری LTE-Advanced بر پایه استاندارد LTE بوجود آمد که سرعت تئوری ارتباط را تا 1Gbps افزایش می دهد.
مودم روتر مخابراتی با نام تجاری NR-100 دستگاهی است که با استفاده از بسترهای ارتباطی LAN و دیتای موبایل (2G/3G/4G) قابلیت قرائت و تنظیم از راه دور تمامی تجهیزاتی که دارای پورت های ارتباطی RS232 و RS485 می باشند را از طریق نرم افزارهای مربوطه فراهم می سازد. این دستگاه در مراکزی از قبیل مراکز انتقال برق، ایستگاه های پست و ایستگاه های هواشناسی قابل استفاده بوده و نصب آن به صورت Indoor و در جهات مختلف می باشد. این دستگاه در دو مدل N و S طراحی گردیده است. در مدل NR-100-N چهار پورت RS485 و در مدل NR-100-S سه پورت RS485 و یک پورت RS232 تعبیه شده است.
این مودم دارای دو مود عملکردی ترانسپرنت و کانورتر DLMSDirector UDP Wrapper به Direct HDLC می باشد که کاربر می تواند بر اساس نیاز، مود عملکردی را انتخاب نماید. در مود عملکردی ترانسپرنت، مودم صرفا یک واسط بین نرم افزارهای مدیریت مرکزی (MDM/HES) و هر نوع تجهیز دارای پورت RS485 می باشد. به این صورت که فرامین ارسالی و دریافتی از نرم افزار و تجهیز بدون دخل و تصرف، انتقال داده می شود. از این مود بیشتر در مواردی استفاده می گردد که کاربر بخواهد از راه دور اتصال مستقیم به تجهیز داشته باشد و پروتکل هر دو طرف نرم افزار و تجهیز یکی باشد. در مود عملکردی دوم، مودم به عنوان تبدیل کننده پروتکل DLMS Wrapper به Direct HDLC کار می کند. نحوهی عملکرد در این مود به این صورت می باشد که تجیهز قرائت شونده باید پروتکل DLMS/COSEM را پشتیبانی نماید دیتا را با فرمت Direct HDLC دریافت نماید و از طرفی در نرم افزار قرائت تجهیز نیز فرمت پکت ارسالی، باید DLMS Wrapper باشد در این حالت مودم فرامین ارسالی از نرم افزار را از فرمت Wrapper به Direct Hdlc تبدیل کرده و به تجهیز منتقل نموده و اطلاعات دریافتی از تجهیزات را نیز با فرمت wrapper برای نرم افزار باز می گرداند. با این حال تعاملات ارتباطی مودم با نرم افزار مرکزی اعم از ارسال و دریافت فرامین و اطلاعات و همچنین تنظیمات مربوط به مودم و زیرساخت مخابراتی در قالب استاندارد DLMS/COSEM انجام می پذیرد. تنظیم نمودن مودم به دو صورت محلی و از راه دور امکان پذیر می باشد.
تمامی حقوق این سایت به تعلق دارد.